Szakkereskedő Örkény

Rólunk

Cégünk elsősorban komplett garázsok kulcsrakész átadásával foglalkozik, melyek első osztályú minőségéhez a Hörmann termékek is maximálisan hozzájárulnak. A szimplától a luxuskivitelig termékeink skáláján mindenki megtalálja a neki megfelelőt.


Családi vállalkozásként, a garázsgyártásban szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal mára kiemelkedő szerepet töltünk be a könnyűszerkezetes épületek és mobilgarázs piacán, köszönhető ez a profi partnerválasztásnak, ahol az elsődleges szempont mindig a tökéletes és jó minőségű anyagok felhasználása, illetve vevőink igényeinek folyamatos figyelemmel követése és kiszolgálása. Áraink tartalmazzák a kulcsrakész átadást és az országos kiszállítást is, így Önt plusz költség már nem terheli.


Standard választékunkban, legyen szó szimpla- vagy dupla mobilgarázsról, megtalálja az Önnek megfelelőt. Amennyiben Önnek egyedi méretre van szüksége, írja meg nekünk, és mi igyekszünk megvalósítani.

-Minőségi felületkezelés a szerkezeteken, trapézlemezeken és a kapukon egyaránt.
-Minőség az acélipar folyamatosan bővülő legmodernebb technológiája alkalmazásával.
-Tervezhető ár: minden esetben előre tisztázott árak, semmilyen kiszámíthatatlan plusz költség nem terheli.


tajfun1.jpg 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.